Концерт "От деца за деца" с Music Play
Концерт "От деца за деца" с Music Play
от Music Play
Анотация:

Осветлението и звука са много важна част от магията на театъра. На 20 май 2018 г. (неделя) от 13:30ч. за втори път Мюзик Плей ще се включи в проекта на Театър “София” „Как работи театърът?“.


Този път са приготвили за младата публика концерт “От деца за деца”, в който освен като участници, децата ще се включат и като актьори и водещи на приключението, което ще изживеем заедно. Ще научим различни истории от музикалния свят, ще чуем различни музикални произведения, а и защо да не видим едно мини музикално представление. Всичко е възможно, заповядайте!

Децата от публиката ще имат възможността да свирят на истински музикални инструменти - пиано, цигулка, ксилофон, барабанче.

Подходящо за деца над 4 години.

Цена на билет за 1 дете: 6 лв.
Цена за 1 възрастен придружител: 0 лв.

Билети се продават на касите на Театър "София", а местата са ограничени.

Събитието ще се проведе на 20 май (неделя) от 13:30 ч. на Откритата сцена (при хубаво време) или в Мраморното фоайе на Театър "София" (ако времето не позволява да сме навън).


Партньор на Театър "София" за това събитие: Мюзик Плей България - културна организация, чиито цели са да се създаде здравословна културно-музикална среда за децата и подрастващите; да им се предаде любовта към изкуството; да се открият, събудят и развият музикалните таланти на децата.

Екипът на Мюзик Плей организира музикално училище за деца, чрез което се стреми да прокара нови идеи в музикалното образование в България. В системата на преподаване е заложено комплексното обучение по музика, включващо всички компоненти – ритъм, пеене, нотопис, история на музиката и практическа част – свирене на инструмент.

Децата имат възможност да свирят на различни музикални инструменти и сами да изберат този, който най-много им харесва. Екипът от преподаватели насочва всяко дете в посока на неговото личностно развитие, обогатявайки сетивността и музикалното им възприятие.

Снимките са от предишно събитие за деца в Театър "София" в партньорство с Мюзик Плей.


виж коментарите« назад
Програма за месец Юни
голяма сцена
19
Юни, вторник
19.00
Програма за месец Юли
ПАРТНЬОРИ: Банка ДСКБул ИнсДомкоУебДизайн ООДБТА

Адрес на театъра:

бул. Янко Сакъзов 23А

Билетна каса:
02/944 24 85

Работно време:

понеделник - петък

10,00 ч. - 14,00 ч.

15,00 ч. - 19,00 ч.

събота и неделя

10,00 ч. - 13,00 ч.

13,30 ч. - 19,00 ч.