Специална промоция и изненади по време на Радио Парк Фест 2018
14 Юни 2018
Специална промоция и изненади по време на Радио Парк Фест 2018

Три вълнуващи дни очакват почитателите на театъра по време на Радио Парк Фест 2018. Фестивалът на открито, организиран от БНР, кани всички на 15, 16 и 17 юни на Голямата поляна в Южния парк на празник.
В шатрата на Театър пред театъра 2018 ще има много изненади, специална промоция на билетите и срещи с актьори.
Само в трите дни на феста на открито, билетите за най-добрите места на всички спектакли от програмата на „ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА” /30 юни – 8 юли/, ще са намалени с по 5 лева и ще бъдат с подарък тениска. Те ще могат да се купят веднага в шатрата в Южния парк от специалната мобилна каса на EasyPay.
Театър "София" има допълнителна специална изненада за вас. Всеки, който закупи билет за „Госпожа Министершата” от Бранислав Нушич от ценовия сектор 25 или 30 лв., освен отстъпката от 5 лв., ще получи и ваучер, даващ право за купуване на билет на половин цена за премиерния спектакъл, с който Театър "София" ще започне следващия сезон - "Мистър Долар", отново от Нушич. Ваучерът ще важи при покупка на билети от касите на Театър "София" до 30 юни 2019 г.

Театър "София" ще гостува на "Театър пред театъра" с постановката "Госпожа Министершата" от Б. Нушуч, режисьор Недялко Делчев. Нашият спектакъл под открито небе на специално построената сцена пред Народен театър "Иван Вазов" ще бъде на 3 юли 2018 г. от 21:30 ч.

Билети на касите на Народен Театър "Иван Вазов", в мрежата на Easypay и онлайн тук:
http://nationaltheatre.bg/play/gospozha-ministershata/

Цени на билетите: 10, 15, 20, 25 и 30 лв.

ГОСПОЖА МИНИСТЕРШАТА

от Бранислав Нушич

превод Катя Йорданова
режисьор Недялко Делчев
сценография Петър Митев
музика Калоян Димитров
видео Димитър Сарджев
оператор Веселин Христов

Участват: Лилия Маравиля, Дария Симеонова/ Лора Мутишева (3 юли), Румен Троев, Юлиян Рачков, Николай Върбанов, Симона Халачева, Росен Белов, Мартин Димитров, Юли Малинов, Петя Силянова, Невена Калудова, Йорданка Любенова, Николай Димитров, Ириней Константинов (видео)

Продължителност: 1 ч. и 45 мин.

„Госпожа Министершата” е написана от Бранислав Нушич през 1931. В средата на Голямата Депресия. Среда, която Балканите по ред исторически, културни и геополитически причини като че ли никога няма да напуснат. Все е криза, все няма, все сме прецакни и зли. Поне не сме грозни. И почти не сме мръсни. Или така си мислим. И все мечтаем, ако даде Господ, ние да водим бащина дружина, да оправим държавата. И то за „нула време”.Това което други народи, при други обстоятелства са постигали за век, ние го вършим за „петилетка”. И я свършваме като кучето на нивата. Джаста-праста. През куп за грош.

Нашата героиня, Министершата, като в сън се събужда един ден с незакърпените си гащи и докато се чуди как да свърже двата края, иронията на случайността я изплюва в минитерските селения. И се започва все същата приказка за стълбата…

Недялко Делчев

всички новини

Програма за месец Юни
голяма сцена
19
Юни, вторник
19.00
Програма за месец Юли
ПАРТНЬОРИ: Банка ДСКБул ИнсДомкоУебДизайн ООДБТА

Адрес на театъра:

бул. Янко Сакъзов 23А

Билетна каса:
02/944 24 85

Работно време:

понеделник - петък

10,00 ч. - 14,00 ч.

15,00 ч. - 19,00 ч.

събота и неделя

10,00 ч. - 13,00 ч.

13,30 ч. - 19,00 ч.