НЕВЕНА КАЛУДОВА И АНАСТАСИЯ ЛЮТОВА - ЛИЦА В БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ

07 Декември 2010

Невена Калудова и Анастасия Лютова бяха поканени да се включат в благотворителната кампания „Зад вратата” организирана от сдружение с обществено полезна цел  “Б Плюс” (Йордан Славейков и Димитър Димитров) и Асоциация фондация „Анимус” в подкпрепа финансирането на безплатен телефон за жени, пострадали от дошмашно насилие.

Поканени бяха  петнайсет от най-популярните, обичани и заслуважащи внимание български театрални актриси (Койна Русева, Станка Калчева Ярослава Павлова- Велков, Силвия Лулчева, Йоанна Темелкова, Ирина Андреева, Петя Йосифова, Невена Калудова, Анастасия Лютова , Людмила Сланева- Локо, Меглена Караламбова, Йоана Буковска, Росица Огнянова, Йорданка Стефанова, Александра Василева ) да участват в две арт фотосесии, в  които по метафоричен  начин е представена темата за насилието над жената. Всеки от фотосите ще бъде част от календар за 2011 г, с лицата на всички актриси, лускозно изпълнен, във формат на снимките им 50/70см. Автори на фотографиите са Мирослав Веселинов и Гергана Змийчарова. Цената на календара ще е 20 лева.

Автографи ще се раздават на 11 декември 2010 година от  12.00 до 14.00 часа в книжарница ”Сиела” в Mall of Sofia на бул. Стамболийски