НЕВИННО МАЛКО УБИЙСТВО ГОСТУВА В THEATRO
НЕВИННО МАЛКО УБИЙСТВО ГОСТУВА В THEATRO
kupi bileti
от Жан-Пиер Мартинез
Творчески екип:
Режисьор: Надя Панчева
Композитор: Милен Апостолов
Сценография: Ясмин Мандели


Участват:
Дария Симеонова, Неда Спасова, Пламен Манасиев

Анотация:
Една невинна шега ще въвлече актьорите Дария Симеонова, Неда Спасова и Пламен Манасиев в неизбежен, неконтролируем и неудържим сюжет, който ги пренася от тиха вечер у дома до сюрреалистична и изключително опасна ситуация.
 
„Пред нас се разиграват поредица от ситуационни фрагменти, заплитащи се около темите за ревност, моногамията в брака на модерното европейско семейство и един фикционален сюжет, роден от наранено мъжко его. Жанровата смесица от съспенс, черна комедия и хорър създава специфичен характер на постановката, изследвайки докъде можем да стигнем когато сме предадени от най-близките си.“ – споделя режисьорът Надя Панчева. В творческия екип са Ясмин Мандели – сценограф и Милен Апостолов – композитор.

Жан-Пиер Мартинез е един от най-успешните съвременни френски, дори бихме казали европейски, драматурзи. Има средно 400 сценични постановки всяка година, особено в Европа и Латинска Америка. Неговите 101 комедии са известни със своята достъпност и уникална вселена, населена с герои, които са едновременно смешни, вълнуващи и дълбоко свързани.
 
„На сцената, както и в живота, винаги съм очарован как малките лъжи могат да предизвикат събития, водещи до опустошителни последици. Особено в двойка, ако лъжите на единия разкриват тайните на другия. Става дума за опасната сила, която имат верните и неверните твърдения, за да променят реалността, понякога за най-доброто... а понякога и за най-лошото.“ – сподели за Театър „София“ Жан-Пиер.
 
Постановката ще се играе на сцената на „Театро“ (ул. „Върбица“, 12). Билети може да закупите онлайн от www.sofiatheatre.eu , на касата на ъгъла на ул. „Г.С. Раковски и ул. Славянска“ и касата на „Театро“.


« назад
ПАРТНЬОРИ
:

Адрес на театъра:

бул. Янко Сакъзов 23А

Билетна каса:
02/944 24 85

Работно време:

понеделник - петък

10:00 ч. - 14:00 ч.

15:00 ч. - 20:15 ч.

събота и неделя

10:00 ч. - 13:00 ч.

14:00 ч. - 20:15 ч.