Зонта България и Театър "София" срещу насилието над жени
27 Ноември 2013
Зонта България и Театър "София" срещу насилието над жени

Като част от Дните на борба за елиминиране на насилието над жени, Зонта България организира посещение на спектакъла „Парижката Св.Богородица” в Театър София на 30-ти ноември. Мероприятието е част от  16-дневна програма, която включва акции по цял свят по същата тема.

Зонта България  е част от ZONTA International  - световна организация от лидери и изявени професионалисти в различни области, които работят заедно за подобряване положението на жените по света чрез подпомагане и защита.

Тазгодишните чествания започнаха на 25-ти ноември – световен ден за борба с насилието срещу жени и продължават до 10-ти декември – световен ден на човешките права.

Организаторите коментират: „Да се промени живота на жените е цел амбициозна, но тя е във възможностите ни и ние можем да я осъществим заедно. Това означава да работим  за бъдещето на света. А бъдещето е в децата, в талантите около нас, които внасят толкова красота в нашето ежедневие.”

Символ на кампанията е бялата панделка, а посланието: „хората не трябва да бъдат агресивни, но и не бива да мълчат при проявите на различните видове насилие”.

Всички новини

ПАРТНЬОРИ
:

Адрес на театъра:

бул. Янко Сакъзов 23А

Билетна каса:
02/944 24 85

Работно време:

понеделник - петък

10:00 ч. - 14:00 ч.

15:00 ч. - 20:15 ч.

събота и неделя

10:00 ч. - 13:00 ч.

14:00 ч. - 20:15 ч.