ОЧАКВАЙТЕ! НАЙ-ГОРЕЩИТЕ ТРИМА МУСКЕТАРИ САМО В ТЕАТЪР "СОФИЯ"

28 Септември 2010

ОСТАВАТ 58 дни, 6 часа и 58 минути до премиерата на

ТРИМАТА МУСКЕТАРИ

с участието на КАЛИН ВРАЧАНСКИ в ролята на Д`Артанян, МАРТИН ГЯУРОВ - Арамис, МИЛЕН НИКОЛОВ - Портос и БОРИС ГЕОРГИЕВ - Атос.

Добродушна ирония и весела романтика, атмосфера на тайнственост и напрегнат ритъм, обичаните от поколения герои на Александър Дюма в театрална версия на най-четения му роман, представен с енергията и красотата на актьорите на Театър „София“ - съзвездие от притегателни причини да нямате и миг колебание и изберете постановката на Атанас О’Махони „ТРИМАТА МУСКЕТАРИ“.

Място на срещата – парка Заимов. Побързайте , защото мускетарите Калин Врачански, Мартин Гяуров, Борис Георгиев, Милен Николов вече зоват – Един за всички, всички за един! Останалото ще разберете в голямата зала на Театър „София“.

Режисьор на спектакъла е Атанас О`Махони, сценограф и костюми - Петко Танчев, музика - Краси Тодоров (група Д2). Драматизацията на "Тримата мускетари" от Алексанъдр Дюма е на Марк Рехелс. В представлението ще има и специално изработени сценичен бой и каскади с помощта на Борислав Илиев.

Премиера 24 ноември 2010