ПРАЗНИЧЕН МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ В ТЕАТЪР „СОФИЯ“

29 Ноември 2021

Декември – най-празничният месец от годината – е на прага ни. За да отклони поне за малко вниманието от пандемията, маските и зелените сертификати, които са неизменна част от ежедневието на хората, Театър „София“ реши да посвети тези последни дни от календара на емоциите, вълненията и подаръците, които подсказват, че идва Коледа.

На фасадата на сградата ще грейне коледно дърво, а след всяко представление през декември ще има томбола и ще бъде теглен по един победител, който ще получи торба с подаръци от различен характер – нещо за душата, нещо сладко, нещо красиво, нещо полезно и нещо образователно. След последното представление за 2021 г. – „Госпожа Министершата“ на 22 декември, освен традиционната торба с подаръци, ще бъдат раздадени още една торта и карта с 4 билета за Театър „София“ за постановки, дати и места по избор.

Празничният месец започва на 1 декември с две американски комедии – „Олд Сейбрук и Последният страстен любовник“. Програмата му включва още редица интересни заглавия – премиерното „Цветята“ и любимите „Нощта на 16 януари“, „Тирамису“, „Няма да платим! Няма да платим!“, „Вечерята“, „Ревизор“, „Кашонът“. На 19 декември актьори и зрители ще отбележат заедно 50-ото представление на „Развратникът“ с Ириней Константинов и Лилия Маравиля в главните роли, а един от присъстващите ще получи отново карта с 4 безплатни билета.

Екипът на театъра вярва, че декември не е просто месец, както Коледа не е просто празник. Това е времето заедно, това е очакването и моментите, в които усещаме топлина. Затова ще направи всичко възможно тази заедност с публиката и топлината да се усетят още повече