НАШИЯТ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ НИРО!

22 Декември 2023

Театър София се включи в инициативата на Столична община за осиновяване на бездомни животни „БезДОМен или ДОМашен. Ключът е в теб!“. Нашият домашен любимец е сладкото кученце Ниро, което може да видите на плаката на касата ни, а освен това имате шанс да му дадете топъл дом.

Целта на кампанията е да насърчи осиновяването на животни от приюти и природозащитни организации, да популяризира адекватната грижа за кучетата и котките, както и да повлияе на промяната на отношението на хората към осиновяване на бездомни животни. Всеки плакат е със снимка на различен четириног опашатко, а QR код отвежда към историята на животинчето от приют или природозащитна организация и начина за осиновяването му. 

Кампанията се организира от Столична община, дирекция „Спорт и младежки дейности“ и дирекция „Околна среда“, в партньорство с Animal Rescue Sofia, „ЧЕТИРИ ЛАПИ“ и ОП „Екоравновесие“, в съответствие с Плана за действие на Програмата на Столична община за изпълнение на Националната програма за овладяване на популацията на безстопанствените кучета на територията на Република България.

Програма Май


13

понеделник

19:30





20

понеделник

19:00



26

неделя

19:00


27


28

вторник

19:30


29