БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ НА 19 НОЕМВРИ В ТЕАТЪР "СОФИЯ"

27 Октомври 2012

Благотворителен концерт „Чуй ме, любов“

Организатори:

OBC Bulgaria – PR & Art Company

ТК „Идея БГ“

Явора Стоилова

Участват:

Дони и Нети, Красимир Аврамов, Дани Милев, Валди Тотев, Янка Рупкина, Михаил Белчев, дует „Иво и Дебора“, Ваня Костова, трупата „Нешънъл Арт“ на Нешка Робева и други.   

--------------------------------------

Пиар агенция OBC Bulgaria и ТК „Идея.БГ“ организират благотворителен концерт, средствата от който ще послужат за лечение на болните от анорексия. На 19 ноември (понеделник), от 19 часа, в театър „София“ ще участват редица изпълнители, сред които Дони и Нети, Красимир Аврамов, Дани Милев, Валди Тотев, Янка Рупкина, Михаил Белчев, дует „Иво и Дебора“, Ваня Костова и много други. Трупата на Нешка Робева ще изпълни специална композиция посветена на заболяването, от което страдат между 150 и 200 хиляди млади българки.

Концертът, който е под надслов „Чуй ме, любов” има за цел да информира обществото и да помогне на младите да осъзнаят вредите от целенасоченото гладуване. Музикалното събитие е под патронажа на г-жа Явора Стоилова. Тя наскоро загуби единствената си дъщеря Василия, потомка на българските класици в поезията и рисуването – Пейо Яворов и Васил Стоилов. Художничката не можа да пребори тежкото заболяване, с което водеше борба повече от 15 години. Като състрадателна майка Явора посвещава остатъка от живота си на единствената цел да помага на други млади хора, в борбата с коварната болест.

В деня на концерта ще бъдат изложени картини на Василия, посветени на анорексията.

Билети за благотворителния концерт може да закупите на касите на театър „София“. Те са на цена от 15 лв. 

 

Програма Октомври



24

четвъртък

19:30